Laatste nieuws

 • Ook geen toernooi op 31 oktober

  We hadden een mooi plan bedacht om op 31 oktober toch een toernooi te spelen in meerdere sporthallen tegelijk. Helaas gooien de laatste maatregelen roet in het eten.

   
 • Het toernooi van 3 oktober in Rijswijk gaat niet door

  Het is helaas niet mogelijk gebleken in de Marimbahal een toernooi te organiseren dat voldoet aan de door de overheid en de Nevobo voorgeschreven coronaregels.

   
 • Seizoen 2020-2021

  Ingaande het seizoen 2020-2021 wordt de commissie versterkt door Willem van Vliet, minicoordinator van PQV, waardoor het aantal comissieleden op 2 komt.

Facebookbutton

Toernooien

Elk volleybalseizoen organiseert CMV Haaglanden acht toernooien. De toernooien worden gespeeld op zaterdag in verschillende sporthallen in de regio. Per toernooi is een van de verenigingen verantwoordelijk voor de organisatie. De toernooikalender is ruim van te voren bekend.

Per toernooi schrijven verenigingen hun teams in; het is mogelijk teams in te schrijven voor de CMV-niveaus 2 tot en met 6. Meer informatie over de niveaus vindt u onder spelregels.

In de week voorafgaand aan het toernooi wordt op deze website het wedstrijdschema bekend gemaakt. Na afloop van het toernooi worden de uitslagen gepubliceerd.

Copyright © CMV Regio Haaglanden 2018. All Rights Reserved.