Laatste nieuws

 • Ook geen toernooi op 31 oktober

  We hadden een mooi plan bedacht om op 31 oktober toch een toernooi te spelen in meerdere sporthallen tegelijk. Helaas gooien de laatste maatregelen roet in het eten.

   
 • Het toernooi van 3 oktober in Rijswijk gaat niet door

  Het is helaas niet mogelijk gebleken in de Marimbahal een toernooi te organiseren dat voldoet aan de door de overheid en de Nevobo voorgeschreven coronaregels.

   
 • Seizoen 2020-2021

  Ingaande het seizoen 2020-2021 wordt de commissie versterkt door Willem van Vliet, minicoordinator van PQV, waardoor het aantal comissieleden op 2 komt.

Facebookbutton

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de CMV-toernooien, de spelregels of de wijze van aanmelden, stel uw vragen dan aan de commissie via info@cmvhaaglanden.nl. Maar kijk eerst even in onderstaande lijst, misschien vindt u daar al het antwoord op uw vraag.

Hoe moet dat? Fluiten/scheidsrechter zijn?

Mensen die wedstrijden gaan leiden, moeten minimaal op de hoogte zijn van de leerdoelen van het desbetreffende niveau. Een betere functienaam voor de scheidrechter is spelleider.
Op het moment dat er een beslissing genomen wordt door de scheidrechter fluit deze en geeft het bij de beslissing behorende scheidsrechtersteken aan. Het hoofddoel van de scheidsrechter is om de wedstrijd tot een goed einde te brengen en om duidelijke beslissingen te nemen.

Copyright © CMV Regio Haaglanden 2018. All Rights Reserved.