Laatste nieuws

 • Ook geen toernooi op 31 oktober

  We hadden een mooi plan bedacht om op 31 oktober toch een toernooi te spelen in meerdere sporthallen tegelijk. Helaas gooien de laatste maatregelen roet in het eten.

   
 • Het toernooi van 3 oktober in Rijswijk gaat niet door

  Het is helaas niet mogelijk gebleken in de Marimbahal een toernooi te organiseren dat voldoet aan de door de overheid en de Nevobo voorgeschreven coronaregels.

   
 • Seizoen 2020-2021

  Ingaande het seizoen 2020-2021 wordt de commissie versterkt door Willem van Vliet, minicoordinator van PQV, waardoor het aantal comissieleden op 2 komt.

Facebookbutton

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de CMV-toernooien, de spelregels of de wijze van aanmelden, stel uw vragen dan aan de commissie via info@cmvhaaglanden.nl. Maar kijk eerst even in onderstaande lijst, misschien vindt u daar al het antwoord op uw vraag.

Spelen wij tegen alle teams uit onze poule?

Afhankelijk van de beschikbare zaalruimte en deelnemers per niveau maakt de toernooicommissie een speelschema. Hierbij is als uitgangspunt genomen dat elk team 4 wedstrijden speelt. Indien een poule uit meer dan 5 teams bestaat, wordt er echter geen compleet competitieschema gespeeld daar dit ten koste zou gaan van het spelplezier van de jonge kinderen. Speelt je team in een poule met 4 teams, dan wordt er na de 3 onderlinge wedstrijden nog een finaleronde gespeeld. De indeling hiervan is afhankelijk van de onderlinge spelresultaten van de eerder gespeelde wedstrijden.

Copyright © CMV Regio Haaglanden 2018. All Rights Reserved.