Laatste nieuws

 • Ook geen toernooi op 31 oktober

  We hadden een mooi plan bedacht om op 31 oktober toch een toernooi te spelen in meerdere sporthallen tegelijk. Helaas gooien de laatste maatregelen roet in het eten.

   
 • Het toernooi van 3 oktober in Rijswijk gaat niet door

  Het is helaas niet mogelijk gebleken in de Marimbahal een toernooi te organiseren dat voldoet aan de door de overheid en de Nevobo voorgeschreven coronaregels.

   
 • Seizoen 2020-2021

  Ingaande het seizoen 2020-2021 wordt de commissie versterkt door Willem van Vliet, minicoordinator van PQV, waardoor het aantal comissieleden op 2 komt.

Facebookbutton

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de CMV-toernooien, de spelregels of de wijze van aanmelden, stel uw vragen dan aan de commissie via info@cmvhaaglanden.nl. Maar kijk eerst even in onderstaande lijst, misschien vindt u daar al het antwoord op uw vraag.

Waarom is de toernooiuitslag op het toernooi anders dan op de website?

Op de toernooidag zelf worden de uitslagen handmatig verwerkt door de organiserende vereniging. De toernooicommissie CMV Haaglanden ondersteunt dit met een computerprogramma van waaruit de uitslag ook op de website geplaatst wordt.
In de praktijk komt het wel eens voor dat er in de handmatige verwerking missers worden gemaakt. Het computerprogramma geeft hierin echter uitsluitsel.

Copyright © CMV Regio Haaglanden 2018. All Rights Reserved.