Laatste nieuws

 • Ook geen toernooi op 31 oktober

  We hadden een mooi plan bedacht om op 31 oktober toch een toernooi te spelen in meerdere sporthallen tegelijk. Helaas gooien de laatste maatregelen roet in het eten.

   
 • Het toernooi van 3 oktober in Rijswijk gaat niet door

  Het is helaas niet mogelijk gebleken in de Marimbahal een toernooi te organiseren dat voldoet aan de door de overheid en de Nevobo voorgeschreven coronaregels.

   
 • Seizoen 2020-2021

  Ingaande het seizoen 2020-2021 wordt de commissie versterkt door Willem van Vliet, minicoordinator van PQV, waardoor het aantal comissieleden op 2 komt.

Facebookbutton

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de CMV-toernooien, de spelregels of de wijze van aanmelden, stel uw vragen dan aan de commissie via info@cmvhaaglanden.nl. Maar kijk eerst even in onderstaande lijst, misschien vindt u daar al het antwoord op uw vraag.

Moeten de wedstrijdbriefjes per wedstrijd opgehaald worden?

De toernooiorganisatie zorgt ervoor dat alle wedstrijdbriefjes bij de desbetreffende velden hangen. Het is dus niet nodig om deze op te halen. Wedstrijdbriefjes moeten na de wedstrijd ingevuld worden door de scheidsrechter en gecontroleerd worden door de teambegeleiders. Daarna moeten deze briefjes wel naar de wedstrijdleiding gebracht worden opdat de uitslagen verwerkt kunnen worden.

Copyright © CMV Regio Haaglanden 2018. All Rights Reserved.