Laatste nieuws

 • Ook geen toernooi op 31 oktober

  We hadden een mooi plan bedacht om op 31 oktober toch een toernooi te spelen in meerdere sporthallen tegelijk. Helaas gooien de laatste maatregelen roet in het eten.

   
 • Het toernooi van 3 oktober in Rijswijk gaat niet door

  Het is helaas niet mogelijk gebleken in de Marimbahal een toernooi te organiseren dat voldoet aan de door de overheid en de Nevobo voorgeschreven coronaregels.

   
 • Seizoen 2020-2021

  Ingaande het seizoen 2020-2021 wordt de commissie versterkt door Willem van Vliet, minicoordinator van PQV, waardoor het aantal comissieleden op 2 komt.

Facebookbutton

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de CMV-toernooien, de spelregels of de wijze van aanmelden, stel uw vragen dan aan de commissie via info@cmvhaaglanden.nl. Maar kijk eerst even in onderstaande lijst, misschien vindt u daar al het antwoord op uw vraag.

Waar moeten we ons aanmelden?

In de hal van het toernooi staat op een gemakkelijk zichtbare plek de tafel van de toernooiorganisatie. De eerste verenigingsvertegenwoordiger die zich daar meldt, krijgt de speelroosters van de desbetreffende teams die deelnemen (per dagdeel). Het is niet nodig dat elk team zich individueel komt aanmelden, op zich is het wel fijn dat de toernooiorganisatie weet wie er als contactpersoon optreedt als de CMV coördinator niet aanwezig is.

Copyright © CMV Regio Haaglanden 2018. All Rights Reserved.